Café Brein in Bibliotheek Cuijk over sport en spelactiviteiten 

Op 23 mei organiseert de werkgroep van café Brein weer een nieuwe (fysieke) bijeenkomst. Deze avond staat in het teken van sport en spelactiviteiten voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De organisatie Koprol zal aanwezig zijn om uitleg hierover te geven. Naast de begeleider van Koprol zal ook een ervaringsdeskundige met NAH haar kijk geven over het sporten binnen Koprol.

De bijeenkomst op 23 mei duurt van 19.30 – 21.30 uur. De toegang is gratis.
Graag voor bovenstaande datum online aanmelden  via www.biblioplus.nl/cafebrein Of bellen naar 0485-583500.

Café Brein
Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun partners. Ook andere belangstellende als familieleden, vrienden en hulpverleners zijn welkom.  Er vinden bijeenkomsten plaats, waar in een gezellige en ontspannen sfeer een onderwerp centraal staat.

NAH treft iedereen, zowel jong als oud. Iedereen is welkom. Café Brein sluit zoveel mogelijk aan bij de vraag en behoefte van de bezoeker, heeft aandacht voor de verschillende levensfases en eventuele vragen die hieruit voort kunnen komen. Denk hierbij aan thema’s als mogelijkheden na revalidatie, arbeidsmogelijkheden, gezinsondersteuning etc.

Café Brein Cuijk, maandag 23 mei, 19.30 – 21.30 uur Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64.