Cabaret met Kasper van der Laan bij Gryphus Vierlingsbeek

Op vrijdag 8 november aanstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Kasper van der Laan. In Gryphus speelt hij een try-out van zijn eerste avondvullende voorstelling 1 Kilo.

 
Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het je graag uit in zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld.
 
In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain en inmiddels is hij een vaste waarde binnen dit fameuze collectief. Tijdens het Leids Cabaret Festival 2018 won hij de publieksprijs. De jury schreef hierover: “Nooit meer normaal je billen af kunnen vegen, je wordt bedankt Kasper. Dat is wel typerend voor zijn stijl: een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. Zijn wereld! Een labyrint, want we tuimelen van de ene in de andere dagelijkse situatie waarin niets is wat het lijkt.”
 
Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant. Om met comedycollega Micha Wertheim te spreken: “Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razendknap en origineel en geëngageerd!”
 
Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Kasper van der Laan begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.631802 of 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.
 
www.kaspervanderlaan.nl
 
Foto gemaakt door: Aïsha Zeijpveld