Braziliaanse klanken en vakantiestemming bij Linders&Linders

Populaire TV Talkshow nu live te zien in geheel Land van Cuijk.

De 9e aflevering alweer van de TV Talkshow Linders&Linders werd afgelopen zondag rechtstreeks uitgezonden voor de eerste keer in het gehele Land van Cuijk. Omroep Land van Cuijk heeft het technisch mogelijk gemaakt om deze populaire talkshow niet allen live uit te zenden via het Facebook kanaal van 0486tv, maar direct op alle kanalen van deze streekzender. Het bereik van de omroep gaat inmiddels verder dan het Land van Cuijk. Door de aansluiting op de landelijke Mediahub, kunnen kijkers vanuit bijvoorbeeld, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en zelfs Rotterdam vanuit de huiskamer meegenieten van de programma’s die worden uitgezonden. Deze aflevering van Linders&Linders stond geheel in het teken van ‘vakanties’. Aan tafel schoven aan; reis-expert Addy van Doorn, backpacker Lizzy van Boomen en ondernemer Harry de Greeff uit Grave.

Zo horen we in deze uitzending van Harry de ontwikkeling van de KIP caravan en waarom de veel jongere Lizzy deze weer hip vind. Addy neemt ons mee naar de mooiste vakantiereizen en verteld waarom deze op ieders bucketlist horen te staan. Lizzy is een echte ‘backpacker’; ‘soms ga ik voor een paar maandjes op reis en kom ik na anderhalf jaar weer terug en heb ik de hele wereld gezien!’ zegt ze in de uitzending. Harry is een echte caravan fan en gaat pas reizen met het vliegtuig als er een trekhaak achter zit! Addy is niet alleen een reisplanner, maar weet ook haar klanten te coachen voor het op reis gaan en te helpen indien er problemen tijdens het reizen ontstaan.

De gasten en het publiek hebben ook mogen genieten van de zangkwaliteiten van de Graafse Marleen van Steen. Met begeleiding van Frans van Keep liet ze twee prachtige Braziliaanse nummers horen in een sfeer ook wel bekend als de gezongen Samba.

Deze aflevering is de gehele week van 26 t/m 2 september te zien bij Omroep Land van Cuijk via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475. De volgende Linders&Linders is weer op 15 september 2019.

op foto Omroep Land van Cuijk tv technicus Leon Vlems