Brasserie Sint Anna Boxmeer open

De hele dag door gezelligheid voor iedereenEen deel van de verpleeghuisbewoners van Sint Anna Boxmeer woont inmiddels in het nieuwe pand aan de Veerstraat. De brasserie op de begane grond van het nieuwe gebouw is vanaf maandag 26 september ook geopend.

Huiskamer van Boxmeer
De nieuwe brasserie is dagelijks vrij toegankelijk voor iedereen tussen 8:00 uur en 20:00 uur. De brasserie beschikt over een drankenkaart, een ruime keuze aan broodjes en diverse hartige en zoete snacks. De brasserie is ruim opgezet en het meubilair is geschikt voor mindervalide bezoekers. Facilitair teamleider Yvonne Geraets: “Op deze schitterende locatie is het fijn om elkaar te ontmoeten, bewoners van Sint Anna en hun familie, maar juist ook inwoners van Boxmeer en omgeving. Het team kijkt ernaar uit om iedereen te ontvangen bij Sint Anna in de ‘huiskamer van Boxmeer’.”

Activiteiten in de brasserie: speeddates en ‘SamenSoepen’
Yvonne vervolgt: “Behalve lekker eten en drinken worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd in de brasserie. Deze zijn ook voor iedereen toegankelijk. De eerste activiteiten staan al gepland: speeddates voor het werven van nieuwe medewerkers en vrijwilligers en het initiatief ‘SamenSoepen’ in de strijd tegen eenzaamheid.”

‘Speeddate werken in de zorg’ 26 en 29 september
26 september (tussen 10:00 en 12:00 uur) en 29 september (tussen 14:00 en 17:00 uur) nodigt Sint Anna Helpenden (plus), Verzorgenden IG en Verpleegkundigen uit om kennis te maken met de organisatie, bewoners en medewerkers. De speeddate is ook interessant voor mensen die in een ander werkveld werkzaam zijn, maar zich mogelijk willen omscholen tot Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige middels een betaald leer-/werktraject. Ook geïnteresseerden in vrijwilligerswerk zijn van harte welkom. De speeddates zijn korte informele gesprekjes met zorgmedewerkers, andere medewerkers en vrijwilligers van Sint Anna. Kun je niet op bovenstaande dagen, dan is het dinsdag 27 september en vrijdag 30 september ook mogelijk om (op afspraak) telefonisch kennis te maken of langs te komen op locatie. Mail dan naar vacatures@sintannaboxmeer.nl.

‘SamenSoepen’ 4 oktober
Tijdens de week tegen eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober) nodigt Sint Anna inwoners van Land van Cuijk uit voor een gezamenlijk eetmoment. ‘SamenSoepen’ is een samenwerking tussen Mooiland, gemeente Land van Cuijk en Sociom om op een positieve wijze aandacht te vragen voor eenzaamheid en participatie. Naast het eetmoment staat het sociale contact onder inwoners en bewustwording voor deze onderwerpen centraal. Op 4 oktober doet Sint Anna mee aan dit initiatief van 12 tot 14 uur. Inschrijven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Contactgegevens:

Mariëlle Verberck
Communicatieadviseur Stichting Sint Anna
06 – 82317491
m.verberck@sintannaboxmeer.nl

Aanwezig: Ma 9:00 – 17:30u , Di 9:00 – 17:30u,
Daarnaast telefonisch of via mail bereikbaar op: Do 8:30 – 12:30u, Vr 8:30 – 12:30u