Bourgondisch genieten in het Land van de Peel

Het succesvolle concept PeelPeuzelen krijgt dankzij de recente versoepelingen toch een vervolg.

De boekjes van het jaarlijks terugkerende initiatief zijn vanaf 15 juni verkrijgbaar bij de VVV’s in de Peel.

Het PeelPeuzelen is elk jaar weer een leuke en toegankelijke manier om de regio en de vele eetgelegenheden in de Peel te ontdekken. Het concept blijft gelijk aan voorgaande jaren, alleen zijn de bonnen dit jaar langer geldig, namelijk tot 15 december. Deelnemen kan via aanschaf van het PeelPeuzelboekje 2021, verkrijgbaar voor 15 euro bij de VVV’s in de Peelregio.

Bourgondisch genieten

In het PeelPeuzelboekje zitten in totaal 10 bonnen (Peuzelkes) die kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld. Voor elk bonnetje wordt een lekker gerechtje geserveerd. Het boekje staat niet op naam, je kunt er dus ook samen of met het hele gezin van genieten. Je bent niet gebonden aan een route of arrangement, hoeft niet te reserveren en hebt ook nog eens keuze uit 40 horecabedrijven verspreid over de gemeentes Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel en Laarbeek. Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van heerlijke soepen en lekkere broodjes tot smakelijke zoetigheden.

PeelPeuzelen in Land van de Peel

Wie al bekend is met het concept, zal zien dat het PeelPeuzelboekje dit jaar in een nieuw jasje is gestoken. PeelPeuzelen 2021 betreft een samenwerking tussen de nieuwe organisatie Land van de Peel en de lokale VVV’s en is het eerste Peelbrede product dat onder de merknaam ‘Land van de Peel’ wordt uitgegeven. Om dat te vieren worden vijf PeelPeuzelboekjes weggegeven via de Facebookpagina van Land van de Peel. Houd de pagina in de gaten om kans te maken!

Steun de horeca

Vanwege de onzekerheden rondom (nieuwe) maatregelen wordt PeelPeuzelaars geadviseerd niet tot het najaar te wachten om te gaan peuzelen maar er al in de zomer van te genieten. Zoals voorgaande jaren is het verplicht om bij elke bon een consumptie bij te bestellen. Omdat de horeca zwaar getroffen is door de coronapandemie, wordt het erg gewaardeerd als deelnemers ervoor kiezen om tijdens het PeelPeuzelen nog een extra drankje of gerechtje bij te bestellen.

Meer informatie: www.landvandepeel.nl en www.peelpeuzelen.nl