Boeren en tuinders pakken uit in de zomer

Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van het platteland. Na een succesvolle digitale kersteditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ organiseren boeren en tuinders in het hele land diverse zomerse activiteiten. Denk aan een Eierbrunch, Koeienpad lopen of Koeschilderen, varkens kijken in de zichtstal of een fietstocht door het prachtige Land van Cuijk.

‘Je bent van harte welkom om deze zomer op verschillende plekken het platteland te beleven. Binnen en buiten onze regio organiseren boeren en tuinders diverse zomeractiviteiten’, zegt Hugo Bens, voorzitter Land van Cuijk Boert Bewust.  ‘De staldeuren staan open bij vele bedrijven en er zijn activiteiten voor jong en oud. Op deze manier laten we samenleving graag op een positieve manier kennismaken met onze sector.’

Van Koe schilderen tot Rondleiding door zorgboer
In regio Mill zijn diverse leuke activiteiten: Koeschilderen, buurten bij de boer(in), Koeienpad, picknick, beleven en proeven bij boer Frank, excursie met zorgboer tot eierontbijt. Kom langs en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Kijk voor alle activiteiten op www.boerenentuinderspakkenuit.nl. En ga je op vakantie in Nederland? Kijk naar de activiteiten in die regio.

Over Boeren en tuinders pakken uit
Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, ZLTO, Boert Bewust en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.

Overzicht activiteiten in Land van Cuijk is te vinden op www.boerenentuinderspakkenuit.nl: