Moestuinplantenmarkt bij Boergondische Tuijn in St. Anthonis

Op  zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 mei houdt de Boergondische Tuijn tussen 11.00 en 17.00 uur een grote bijzondere Moestuinplantenmarkt.

Geheel volgens de voorschriften van het coronabeleid op veilige afstand en met beperkte deelnameplaatsen. Belangstellenden kunnen een tijdvak van een ½ uur reserveren.Dit jaar heeft de Boergondische Tuijn weer een grote en bijzondere collectie van diverse moestuinplanten.

Zo zijn er meer dan 165 verschillende tomatenrassen te vinden, 25 verschillende soorten paprikaplanten en 25 soorten peperplanten, maar ook verschillende soorten courgette-, pompoen-, en aubergineplanten! Daarnaast hebben ze diverse vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, boomspinazie, snijbiet, Nieuw-Zeelandse spinazie, pastinaak etc.Oude rassen die weer helemaal trendy zijn. Maar ook fruitstruiken van de jostabes, framboos en aardbeienplanten.Uiteraard is er ook een breed scala te vinden aan diverse bijzondere kruiden (o.a. olijfkruid, kerriekruid, bonenkruid, heel veel soorten muntplantenetc.), eetbare bloemen, sla-,  palmkool- artisjok-, bieten-, en kolenplanten.Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te kunnen verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor op het balkon of terras om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken.Tijdens deze dagen serveren zij huisgemaakte kruidentheeën, siropen, appelsap uit de Boomgaerd, taarten, soepen en quiches tegen vriendelijke prijzen . Uiteraard is er ook koffie te krijgen.

De Boergondische Tuijn

Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl of 06-14330453

Graag tot ziens of horens,

Jij bent van harte welkom!

De koffie of kruidenthee uit iegen tuin staat voor je klaar.

Met vriendelijke groeten,

Harrie en Gertie

De Boergondische Tuijn

Noordkant 17

5845EX St. Anthonis

info@deboergondischetuijn.nl

www.deboergondischetuijn.nl

0485-382812 / 06-14330453