BiblioPlus en De Kneep presenteren: Grenzeloos met Wim Daniëls

Zondag 14 november verzorgt Wim Daniëls in de Weijer in Boxmeer een mooie middag rondom de thema’s grenzen en reizen.

Taalliefhebbers en leesfanaten komen zeker aan hun trekken bij dit evenement georganiseerd in het kader van Nederland Leest en Taal aan de Maas Boxmeer. Kom je verwonderen en laat je verrassen door diversiteit in taal en cultuur tijdens Grenzeloos met Wim Daniëls. Deelname is geheel gratis.
In november organiseert BiblioPlus diverse activiteiten en acties rondom de leescampagne Nederland Leest. Zo krijgen bibliotheekbezoekers en leesclubs het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van cadeau. De Kneep initieerde dit jaar al meerdere taalfestijnen onder de titel Taal aan de Maas. Ontmoeting tussen taalliefhebbers en podium geven aan talent uit de regio op weg naar de gemeentelijke herindeling staat centraal tijdens deze evenementen. In Boxmeer geven beide organisaties gezamenlijk de landelijke campagne een grensoverschrijdende regionale invulling.
Het wordt een middag met creatieve taaluitingen en muziek. Zoals in eerdere Taal aan de Maasedities zullen het estafetteverhaal ‘Blinkend Goud’ van de burgemeesters en Haiku (een Japanse dichtvorm) met de wethouder aan bod komen. Maar ook spoken word, poëzie en beeldtaal krijgen een podium. Grenzeloos genieten!
Het programma van de middag is te zien op www.biblioplus.nl/nl. Daar zijn ook tickets te bestellen. De toegang is gratis, maar reserveren en QR-check is verplicht. Grenzeloos met Wim Daniëls begint om 14.30 uur en is om 16.30 uur afgelopen. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.