Bezoek vanaf 5 mei de Kunstroute Ontdek Mill 2021 Vrijheid Blijheid

 
28 kunstwerken zijn er vanaf 5 mei te zien op de ruim 15 kilometer lange Kunstroute 2021 van Ontdek Mill.

Deze route bevind zich dit keer in Mill-West en zal op 5 mei officieel geopend worden bij Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat. De kunstwerken zijn tot eind september te bewonderen. Vanaf 5 mei zijn er op diverse plekken folders beschikbaar met de route en een overzicht van deelnemende kunstenaars, deze is ook te vinden op www.ontdekmill.nl/kunstroute
 
Het thema van deze Kunstroute is Vrijheid Blijheid. Officieel was dit ook het thema van de geplande Kunstroute van vorig jaar, die door de coronamaatregelen werd geannuleerd. Dat had in 2020 alles te maken met de bevrijding in 1945 die vorig jaar precies 75 jaar geleden was. Maar anno 2021 is het thema Vrijheid Blijheid met het oog op alle coronabeperkingen opnieuw actueel.
 
Op dit moment is de organiserende werkgroep, waarvan Bert Verweijen en Pieter van den Elzen kartrekkers zijn, bezig met het plaatsen van alle kunstwerken. Rens Hubers spotte al een kunstwerk zoals op de foto te zien is. Vanaf woensdag 5 mei zijn alle kunstwerken te zien, horen en beleven.
 
De folder met route is gratis af te halen op diverse locaties zoals o.a.:
Wijkaccommodatie de Wester aan de Havikstraat;
Cafetaria ’t Heike aan de Leeuwerikstraat;
Galerie Altied al gewild aan de Leeuwerikstraat;
Café Libre aan de Langenboomseweg;
Brasserie De Valkhoeve aan de Valkweg;
En digitaal is deze te vinden op www.ontdekmill.nl/kunstroute
 
Wij wensen als Ontdek Mill nu alvast iedereen veel plezier bij het bezoeken van de Kunstroute 2021 en bedanken alle deelnemers voor hun inzet!
 
Foto: Rens Hubers