Beleef de Boekenweek met BiblioPlus

Vanaf zaterdag 9 april tot en met tweede Paasdag is het weer Boekenweek. Het thema is dit jaar Eerste Liefde. In de vestigingen van BiblioPlus staan themapresentaties gereed en kun je inspiratie opdoen. Op de speciale themapagina www.biblioplus.nl/boekenweek vind je allerlei informatie over onze collectie en de boekenweekauteurs.

Samen met haar partners Schouwburg Cuijk en Taalcollectief De Kneep organiseert BiblioPlus dit keer bijzondere schrijversactiviteiten. Luister naar de prachtige verhalen van verschillende auteurs, stel hen jouw vragen en laat jouw boek signeren. Kortom; beleef de Boekenweek met BiblioPlus! 

Ontmoet Bart Chabot en Monica Boschman op 12 april

Wie aan Bart Chabot denkt, denkt aan beweging. Chabot is dichter, schrijver en podiumdier. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding die zijn vastgelegd in zijn poëzie, verhalen en biografieën. Dichteres Monica Boschman uit Gassel zal spreken over de waarde en kracht van poëzie, haar liefde voor taal en haar recentelijk werk. De twee staan garant voor een enerverende avond, mis het niet!

Ga in gesprek met David Samwel en Thomas Olde Heuvelt op 14 april

David Samwel en Thomas Olde Heuvelt zijn schrijvers en partners. David Samwel schreef afgelopen jaar zijn prachtige debuut “Sterk Als Een Leeuw”, over zijn worsteling met een eetstoornis en zijn zoektocht naar identiteit. Olde Heuvelt is bekend van de horror thrillers HEX, Echo en Orakel. Samen gaan zij met Willem van Beek van de Kneep, met elkaar en met jou in gesprek over het (schrijf)proces van “Sterk Als Een Leeuw”, over het leven, over verhalen vertellen en over hoe je alleen én samen een identiteit opbouwt. Zo dicht bij de schrijvers kwam je nog nooit!

Wil je dit ook beleven? Kijk voor meer informatie, aanvangstijden en tickets op: www.biblioplus.nl/boekenweek