ANITA KROEF DEBUTEERT MET THRILLER

28 november 2020 verschijnt ‘Bloedzuster’, het debuut van Anita Kroef en daarom is zij op woensdagavond 25 november tussen 19.00 en 21.00 uur te gast in het culturele radioprogramma RedCarpetRadio van Omroep Land van Cuijk. Na afloop zijn de opnames nog als podcast te beluisteren via de websites van De Kneep (https://dekneep.nl/?page_id=843 en Biblioplus (https://www.biblioplus.nl/ontspanning_en_inspiratie/regioschrijvers.html) .

Bloedzuster

De thriller ‘Bloedzuster’ wordt op 28 november tijdens het online BOEK10 Event gelanceerd. Bloedzuster is een spannende thriller over de zoektocht van een Nederlandse jonge vrouw naar haar vermiste hartsvriendin in het onbekende en gevaarlijke, maar mooie Zuid-Afrika.

Anita Kroef

Anita Kroef (1969) raakte al jong gefascineerd door het Afrikaanse continent en maakte op haar vele reizen kennis met diverse Afrikaanse landen en culturen. Samen met haar vriend woont ze op het Brabantse platteland, waar ze volop geniet van de mooie omgeving. Bloedzuster is Anita’s debuutthriller.