Ambitie om schrijver te worden, laat je inspireren

Van frustratie naar boek: 28 september in Bibliotheek Cuijk

Iedereen heeft een mening over het moederschap. “Het is het mooiste wat er is, je krijgt er geen spijt van, wacht maar tot je eierstokken gaan rammelen, wie staat er voor je klaar als je ouder bent?” Patricia de Ryck uit Sambeek twijfelde over haar kinderwens. Wilde ze wel moeder worden?

Uit frustratie schreef ze haar gedachten en twijfels op. Die berichten vonden snel een publiek. Eerst digitaal. En toen verscheen plots uitgeverij HarperCollins. Na het verschijnen van haar boek “De twijfelmoeder” werd ze uitgenodigd voor het Boekenbal en interviewde RTL Boulevard haar. En dan ben je opeens schrijver… Van frustratie naar boek.

Schrijftalent of toeval?

Op dinsdag 28 september om 20.00 uur vertelt Patricia de Ryck in Bibliotheek Cuijk hoe haar boek “De twijfelmoeder” tot stand kwam. Door vraag. Door toevalligheden. Maar ook door schrijftalent en uitgekiende communicatie. Hoe verliep het proces en hoe gaat het nu met haar, haar boek en het moederschap?

Stel je vragen!

Meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst en leer meer over het nieuwe schrijverschap! Na haar presentatie is er tijd voor een Meet & Greet. Laat je boek signeren, bevraag haar over haar beweegredenen of vraag tips voor je eigen uitgave. Alles mag!

https://biblioplus.op-shop.nl/531/patricia-de-ryck-van-frustratie-naar-boek-hoe-word-je-schrijver

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door ‘Schrijver: kies je eigen podium’ en het Nederlands Letterenfonds.