Alternatief voor de Avondvierdaagse Boxmeer in 2021 (mét medaille)

Avondvierdaagse Boxmeer komt met alternatief voor de avondvierdaagse begin juni 2021 en gaat nu van start.

 
De organisatie van de Avondvierdaagse Boxmeer heeft vanwege de coronavoorschriften ook voor dit jaar moeten besluiten om de Boxmeerse avondvierdaagse geen doorgang te laten vinden. Dus geen grote gezelschappen, geen lange afstanden, geen controleposten, ijsje of limonade en geen feestje op de vrijdagavond bij het inhalen van de wandelaars.
 
Maar er is een alternatief. In samenwerking met de KWBN wordt de mogelijkheid geboden om individueel of, in overeenstemming met de coronavoorschriften, in hele kleine groepjes of gezinsverband toch vier dagen te wandelen. Dat kan door deel te nemen aan de Avondvierdaagse home-edition.
 
Met de Home Edition wordt de gelegenheid geboden een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen nu en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste wandeldag en de vierde mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven… En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Dus kies een periode met mooi weer uit en ga ervoor!
 
Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse – Home Edition?
Inschrijven kan digitaal via deze link: https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/boxmeer
In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit drie afstanden 2,5 – 5 – 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. Je kunt er ook nog voor kiezen om bij inschrijving voor een meerprijs een leuk finishpakket te bestellen. Zo wordt de laatste dag écht een feestje. Houd er wel rekening mee dat de levertijd hiervan max. 3 weken is. Na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je natuurlijk de officiële Avond4daagse medaille thuisgestuurd! Easy dus en toch gezellig aan de wandel.