Aftrap van Carnaval 2020 bij Linders&Linders Live

In de 13e TV-Talkshow “Linders&Linders” zijn de dorstlustige hoogheden van de Carnavalsverenigingen uit de Gemeente Grave te gast. 

Samen met de vaste presentatoren Peter & Jolanda Linders en nieuwe gasten aan tafel, gaan zij alvast sfeer maken voor de Carnavalsdagen in Pothuusburg, De Piepenknallers en het Zandkruier rijk. Ook komt Prinses Pieta d’n Urste van de Laatbloeiers (Catharinahof) acte de présence geven.

Er zal veel gehost worden met niet al te veel ‘proat’, want het programma wordt muzikaal opgeluisterd door niet de minste artiesten! Zoals; cv De Kapotte Kachels, bekend van hun hit ‘Ik schup ze allemaal terug over de Maas, De Vier Viltjes en Jungletime ft., Feest DJ Maarten én onze eigenste oranjegek: Johan Vlemmix!  Het kenmerkende van dit programma is de losse presentatie stijl en gezelligheid, waarin vooral Grave en Gravenaren centraal staan.

De talkshows worden dit jaar iedere maand live uitgezonden vanuit de tot tv-studio omgebouwde theaterzaal Royal, in Catharinahof. Er staan in elke aflevering van Linders & Linders verschillende thema’s centraal. 

De toegang is gratis, waarbij de zaal open gaat om 13:30 uur. We vragen u uiterlijk rond 13:50 uur aanwezig te zijn i.v.m. de liveopname.

De uitzending is wereldwijd live te volgen via de tv kanalen van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475. En start exact om 14:00 uur.

Locatie: Theaterzaal Royal Catharinahof Grave

Adres: Koninginnedijk 252, 5361 CR Grave

Datum: 9 februari 2020

Tijd: 14:00 – 15:00 uur