ABC Restaurant Velp gaat 12 september weer open

Fans van ABC Restaurant Velp kunnen hun hart ophalen, want het in december 2019 door brand getroffen restaurant gaat 12 september 2020 weer open! In een vernieuwd gebouw en moderner jasje, maar toch in de vertrouwde ABC-sfeer en uitstraling.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het herstel van ABC Velp. Doordat alles door de brand zwaar beschadigd was of verloren was gegaan, moest het restaurant voor een groot deel opnieuw opgebouwd worden. Begin dit jaar beloofde Maarten Meurs, CEO van ABC Restaurants, beter en sterker terug te komen. Met de campagne ‘WE ARE BACK’, kondigde hij dit onlangs aan. Het resultaat is een prachtig nieuw gebouw met een totaal vernieuwd interieur en grotendeels vernieuwde indeling. Eerdere feedback van gasten van ABC heeft er onder andere toe geleid dat er een ruimere entree en uitgang en ook extra toiletruimte (voor zowel mannen als vrouwen) met een verschoonruimte voor baby’s is. 

Vertrouwd en nieuw assortiment

In het hernieuwde ABC vind je een vertrouwd en nieuw assortiment aan gerechten. Het Chinese restaurant is omgetoverd tot een Asian, met een ruimere keuze aan gerechten uit verschillende Aziatische landen. Het Italiaanse restaurant is omgedoopt tot Vegitalian, waar je naast de klassieke gerechten ook speciale vegetarische specialiteiten kunt bestellen. Daarnaast is er een Diner Fastfood toegevoegd aan de line-up, waardoor gasten nu in Velp kunnen genieten van maar liefst tien restaurants onder één dak. Tevens hebben alle restaurants een metamorfose gehad en is de bar geheel vernieuwd. 

Unieke ABC beleving 

Bovendien is er ook een nieuwe peuterspeeltuin gemaakt en is er bij de uitgang een heuse ABC-giftshop gerealiseerd. Waar gasten de unieke ABC-beleving zelf in huis kunnen halen, bijvoorbeeld originele sauzen of speciale merchandise voor jong en oud. 

Veilig en op afstand genieten 

Gasten kunnen vanaf nu weer reserveren en genieten van het veelzijdige aanbod dat ABC Velp te bieden heeft. Er zijn uiteraard maatregelen getroffen om iedereen prettig te laten genieten van een brunch of diner, waaronder voldoende desinfectiezuilen, speciale hygiëneregels en voldoende afstand tussen de tafels onderling.