Aanmelden brugklas scholen in de regio

Leerlingen uit groep 8 kunnen zich dit jaar persoonlijk aanmelden op de drie scholen in de regio. Scholen heten leerlingen en hun ouders/verzorgers van harte welkom en samen nemen ze het aanmeldformulier door. De brugklassers in spé kunnen zo nog een keer hun gekozen school van binnen zien en ontmoeten misschien wel hun toekomstige coach/mentor.

Op 14 en 15 maart kunnen groep 8-leerlingen zich aanmelden op Metameer jenaplan Boxmeer. Metameer Stevenbeek opent op 15 maart haar deuren voor de leerlingen die zich willen aanmelden. Op 16 maart ontvangt het Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep de aanmelders. Het persoonlijk aanmelden op het Merletcollege in Cuijk, Grave en Mill is ook op 16 maart. 

Het aanmeldformulier is te downloaden via de website van het Elzendaalcollege, Merletcollege of Metameer, of verkrijgbaar via de basisschool. Op de websites van de scholen staat meer informatie over de aanmeldprocedure, de tijden en de benodigde documenten. Voor vragen met betrekking tot de aanmelding kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met de bovengenoemde scholen.