Aan het Barretje0486 Lijsttrekker Liesbeth van Heeswijk.

Afgelopen maand zijn de lijstrekkers van het Land van Cuijk te gast in het praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders.

Deze week wordt er weer een nieuwe editie uitgezonden bij Omroep Land van Cuijk met daarin de gezellige Liesbeth van Heeswijk te gast.

In de maanden september, oktober en november is het Barretje 0486 gevuld met politieke leiders van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De lijsstrekkers die meestrijden voor zetels in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk worden onderworpen aan bijzondere levensvragen van gastvrouw Jolanda Linders.

Deze week is gast de lijsttrekker van Liberaal Land van Cuijk Liesbeth van Heeswijk. Ze was bijzonder op haar gemak in de aangename bar annex studio in Grave. Zo vertelde ze de bijzondere band maar haar achterban, waarvan ze vindt dat de drempel tussen de politiek en de bevolking verlaagd moet worden. Met haar partij staat ze voor vele grote issues maar is een grote voorstander dat bij elke raadsdiscussie het onderwerp gezondheid getoetst moet worden. Liesbeth houdt ervan om direct te zijn en discussie niet uit de weg te gaan. ‘Vaak is dat dan tegen de stroom in roeien, maar dat roeit best lekker’, zegt ze in deze uitzending.

De aflevering van Jolanda en Liesbeth is de gehele week tot en met zondag 17 oktober te zien in de uitzendcarrousel op Omroep Land van Cuijk en is de zesde aflevering van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl