Aan het Barretje0486 bij Jolanda, Bregje van Lieshout

Afgelopen maand zijn de lijstrekkers van het Land van Cuijk te gast in het praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders.

Deze week wordt er weer een nieuwe editie uitgezonden bij Omroep Land van Cuijk met daarin de openhartige Bregje van Lieshout.

In de maanden september, oktober en november is het Barretje 0486 gevuld met politieke leiders van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De lijsstrekkers die meestrijden voor zetels in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk worden onderworpen aan bijzondere levensvragen van gastvrouw Jolanda Linders.

Deze week is gast de lijsttrekker van Liberaal Land van Cuijk Liesbeth van Heeswijk.
Heel openhartig zegt Bregje dat ze ‘stront eigenwijs’ is! Ze wordt erg blij van hulp bieden aan een ander, ‘er is geen mooier cadeau dan dat’, zegt ze. Ook horen we in deze aflevering dat de lijstrekker snel door het leven gaat, maar wel haar rust kan vinden in lange wandelingen.

De aflevering van Jolanda met Bregje als gast is de gehele week tot en met zondag 31 oktober te zien in de uitzendcarrousel op Omroep Land van Cuijk en is de achtste aflevering van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl