3FM Serious Request: The Lifeline komt naar Boxmeer

3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman lopen op 19 december de etappe van Boxmeer naar Mill

 

Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Timur Perlin en Rob Janssen en Wijnand Speelman starten op 18 december gezamenlijk vanuit Roermond om coronaproof en in estafettevorm hun wandeltocht af te leggen naar Zwolle. Onder de noemer ‘help de helpers’ zamelt 3FM dit jaar geld in voor het Rode Kruis, dat hulpverleners ontlast en de verspreiding van corona tegengaat in binnen- en buitenland. Tijdens deze bijzondere editie kunnen luisteraars voor het eerst zelf geld ophalen door in hun eigen omgeving mee te lopen en zich per gelopen kilometer laten sponsoren via 3fm.nl/loopmee. Uiteraard kunnen ze ook op een andere manier in actie komen of een plaat aanvragen voor de helpers.

Na de start in Roermond vervolgen Sander en Timur hun wandeltocht naar Kessel. Het duo loopt daarna van Venray naar Boxmeer, van Uden naar Schijndel, van Udenhout naar Dongen, van Wijk en Aalburg naar Sleeuwijk, van Geldermalsen naar Wijk bij Duurstede, van Barneveld naar Nijkerk, van Nunspeet naar Elburg en van Zwartsluis naar Zwolle.

Dj-duo Frank van der Lende en Eva Koreman starten hun eerste etappe in Kessel en lopen naar Sevenum. Daarna vervolgen ze de tocht van Boxmeer naar Mill, van Schijndel naar Vught, van Dongen naar Hank, van Sleeuwijk naar Leerdam, van Wijk bij Duurstede naar Woudenberg, van Nijkerk naar Ermelo, van Elburg naar Kampen en tot slot lopen zij naar het eindpunt in Zwolle.

Het derde duo Rob Janssen en Wijnand Speelman lopen de route vanaf Sevenum tot Venray. Vervolgens van Mill naar Uden, van Vught naar Udenhout, van Hank naar Wijk en Aalburg, van Leerdam naar Geldermalsen, van Woudenberg naar Barneveld, van Ermelo naar Nunspeet, van Kampen naar Zwartsluis en ook Rob en Wijnand eindigen hun wandeltocht in Zwolle.

De materialen om aandacht te geven aan 3FM Serious Request: The Lifeline zijn onderaan dit persbericht te vinden en kunnen gedownload worden via de downloadbutton.

3FM Serious Request: The Lifeline
Dit jaar komt 3FM Serious Request: The Lifeline in actie voor het Rode Kruis om hulpverleners te ontlasten en verspreiding van corona tegen te gaan. De drie dj-teams helpen de helpers door te voet van Roermond naar Zwolle te trekken. Ze maken 24 uur per dag live radio en online content om zoveel mogelijk luisteraars in actie te laten komen. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. In de week van 18 t/m 24 december lopen de dj’s samen een route van bijna 500 km in totaal. Nieuw dit jaar is dat mensen thuis een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via 3fm.nl/loopmee.