Persoonlijke diploma-uitreikingen van Metameerleerlingen op locatie

Stevensbeek – Vorige week kregen leerlingen van Metameer Stevensbeek hun diploma uitgereikt. De mentor kwam persoonlijk bij de leerling thuis of op een door de leerlingen gekozen locatie. Feestelijke bijeenkomsten, perfect georganiseerd, persoonlijke aandacht voor elke leerling en vrolijke gezichten  van de geslaagden, familie en vrienden.

Fotobijschrift, Britt Logtens: Britt Logtens is geslaagd voor haar vwo-diploma: De Overloonse Britt Logtens vierde haar diploma-uitreiking in de blokhut in Sint Anthonis samen met vrienden uit haar klas en hun familie. Ze hebben hun vwo-diploma gehaald op Metameer, één leerling heeft tweetalig onderwijs gedaan. Na de zomervakantie gaat Britt bouwkunde studeren aan de TU in Eindhoven. Britt: “Het was heel gezellig om de diploma-uitreiking op deze manier samen met vrienden te kunnen vieren.”

Fotobijschrift, diploma-uitreiking in de blokhut in Sint Anthonis: Uitreiking diploma Metameerleerlingen Stevensbeek (Bovenste rij: Yara Willems, Annemieke Thijssen, Renske van den Berg, Andrew Doorakkers, Britt Logtens, Iny Arts Onderste rij: Sofie van Geffen, Vera Laarakkers en Brechje Brauer)

Fotobijschrift, vier leerlingen Overloon: Britt Janssen, Demi Verhoeven, Sil van Meijel en Noor Takken en hun families vierden samen het behalen van hun diploma vmbo theoretisch-gemengd op Metameer. Het feestje was in de mooie bosrijke omgeving bij Britt thuis. De ouders hadden een perfecte sfeer gecreëerd voor dit mooie moment in hun leven. De meiden zijn al bijna hun hele leven vriendinnen. De mentor zorgde voor een persoonlijke speech bij ieder van de geslaagde, zodat ze terecht even in het middelpunt van de belangstelling stonden. Nadat het officiële gedeelte voorbij was, bleef het nog gezellig tot in de late uurtjes.