3 voorstellingen van Teenbeat uitverkocht – reserveer tijdig voor Filmhuis Mill

 
De film Teenbeat draait binnenkort in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd.

Deze film zou eigenlijk in april draaien maar kon door het coronavirus destijds niet doorgaan. Maar binnenkort is deze 3 keer te zien in Myllesweerd, echter zijn alle 3 deze voorstelling al uitverkocht. Omdat er de komende tijd nog enkele mooie films op het programma staan is het advies van de organiserende werkgroep van Filmhuis Mill: reserveer tijdig! Dit kan uitsluitend aan de balie van Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill.

Woensdag 21 oktober 20.00 uur – De beentjes van St. Hildegard

De beentjes van St. Hildegard
 
Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.
Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader.
In De beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?
Woensdag 4 november 20.00 uur – The greatest showman
The greatest showman
The Greatest Showman met Oscar® genomineerde Hugh Jackman in de hoofdrol, is een muzikaal spektakel geїnspireerd door het leven van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter ‘de grootste show van de wereld’, een betoverend spektakel en de viering van zijn levende fantasie. Een voorstelling die een wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.
Woensdag 18 november 20.00 uur – Joker
 
Joker
 
In de nieuwe film zien we het achtergrondverhaal van het iconische figuur uit Gotham. De film is geregisseerd door Todd Phillips en is een soort karakterstudie van de Joker. Joaquin Phoenix speelt Arthur Fleck, een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-upcomedian, maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.
 
Tickets
 
Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren.
 
Facebook
 
Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie regelmatig www.myllesweerd.nl