2 lange weekenden Christmas Together bij 3 ondernemers in Mill

Ook dit jaar slaan Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat en Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat in Mill de handen ineen.

Dit doen ze om gezamenlijk inspirerende dage voor kerst te organiseren. Ieder laat op hun eigen vakgebied zien welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van kerst 2020.

Anders dan anders

Deze editie van Christmas Together is door de bekende coronamaatregelen anders dan anders. Om belangstellenden beter te kunnen spreiden kiest men er dit jaar voor om 2 lange weekenden deze kerstshow te houden. Dit op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november plus vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november. Ook zijn er dit keer helaas geen gratis hapjes en drankjes voor alle bezoekers zoals gebruikelijk. Desondanks zorgen de deelnemende ondernemers gedurende Christmas Together voor een sfeervol, warm en veilig welkom.

 

Christmas Together

Gedurende deze 2 lange inspirerende weekenden kunt u bij de 3 deelnemende ondernemingen kennis gaan maken met de nieuwste trends, kleuren en materialen op het gebied van kerstartikelen, bloemen, sieraden, tassen en woonaccessoires.

Bij Onder de Kersenboom vindt u sfeer volle woon en groendecoraties in combinatie met brocante in een Engelse sfeer. Een bijzondere locatie, vandaar dat het tijdschrift Brabeau hier ook regelmatig te gast is voor reportages. Normaal gesproken is Onder de Kersenboom aan de Meeuwstraat alleen op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend, maar vanaf november ook op vrijdag.

 

Goodie-bag

Als u tijdens Christmas Together op dezelfde dag bij zowel Berends Bloemsierkunst als bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat wat koopt voor minimaal 9,50 euro dan ontvangt u een goed gevulde goodie-bag gratis. Naast al deze gratis producten, zijn er tal van speciale aanbiedingen en acties bij de 3 deelnemende ondernemingen.

 

Openingstijden

Vrijdag 6 en 13 november van 10.00 uur tot 20.00 uur

Zaterdag 7 en 14 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 8 en 15 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zie voor meer informatie ook hun facebookpagina’s en websites www.berends.nl, www.buitengewoonkado.nl en www.onderdekersenboom.nl