1e succesvolle bootcamp van Time2Live met sportieve inwoners van Land van Cuijk is een feit!

Gemeente Land van Cuijk e.o. – Vrijdag 29 oktober 2021 tussen 10.30-11.30 uur is de 1esuccesvolle bootcamp, georganiseerd door Gerardus Evenement Planner, geweest.

Onder leiding van Tim van den Hoogen van Time2Live uit Cuijk stonden 5 inwoners uit Land van Cuijk zich in het zweet te werken op een leuke en speelse manier heerlijk in het zonnetje. Het vond plaats in de privétuin van Gerardus Evenement Planner aan de St Annastraat 18 te Cuijk.

Tim van den Hoogen had individuele oefeningen voorbereid maar ook teamverbandopdrachten. De teamverbandoefeningen maakten het ook nog eens leuk om tijdens de ”bezigheden” te kunnen netwerken. Ook kregen we tips en advies hoe we onze lichaamsdelen het beste konden houden bij het doen van een bepaalde oefening.

Tijdens de 1e bootcamp waren aanwezig:
• Fractievoorzitter Astrid Bannink van LPG (Lokale Partij Grave).
• Puk Floor van LPG (Lokale Partij Grave)
• Johan Broekmans, secretaris van ZWK Merlet Cuijk
• Menno Spiekerman, eigenaar van Gerardus Evenement Planner
• Tim van den Hoogen, eigenaar van Time2Live

De bootcampers deden vele oefeningen met autobanden, gesponsord door Autoservice de Stollenberg uit Berg en Dal. Bedankt Remon de Goey en partner.

Lijkt het je ook leuk om samen in alle privacy te bootcampen/outdoortraining te volgen op 1 van de 2 data die nog volgen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar info@gerardus-evenement planner.nl. Er zijn nog 2 momenten om dit te doen. Vrijdag 12 en vrijdag 19-11-2021 tussen 10.30- 11.30!
De kosten zijn € 10,00 (cash) te voldoen op de dag zelf.