Nieuwe naam voor D&D Mechatronics en HYB

BOXMEER – Wat doe je als je onderneming groeit en zich ontwikkelt? Als er meerdere bedrijfsonderdelen en zelfs een ontwikkeldochter bij komen? D&D Mechatronics kwam in de voorbije decennia tot volle wasdom, maar bemerkte dat de huidige naam de lading niet meer dekt. Daar is men niet rouwig om, het is immers een teken van succes. Maar daarmee wordt het wél tijd voor een nieuwe naam, die uniformiteit uitstraalt. Benieuwd? Hij wordt op 1 januari 2020 gelanceerd.

D&D Mechatronics BV werd in 2002 opgericht. Op bedrijvenpark Sterckwijck werken 35 specialisten op de scheidslijn van elektronica en mechanica, en dan met name in de combinatie ervan. En juist daarin hebben zich de afgelopen jaren veel ontwikkelingen voorgedaan. 

D&D Mechatronics produceert klantspecifiek maatwerk: testapparatuur, printboard-prototypes, carriers en mechanische onderdelen voor de elektronica-industrie en medische toepassingen. Andere afnemers bevinden zich in de telecommunicatie, automotive, beveiliging, lucht- en ruimtevaart en de halfgeleider- en domotica-industrie. “We deden al snel meer dan mechatronica alléén”, aldus directeur en oprichter Piet van Duijnhoven. “Binnen ons bedrijf kwamen er disciplines bij, zoals onze ontwikkeldochter HYB, die zich richt op productontwikkeling. We vervaardigen er niet alleen hard- en software, maar ondersteunen ook bij nieuwe ontwikkelingen en oplossingen. Juist dat onderdeel nam een enorme vlucht.”

 

Verbindingen onder één dak

En dat alles onder één dak. Dus komt er nu die nieuwe naam waarmee de onderneming al deze bedrijfsonderdelen uniform kan presenteren. “Kwaliteit is vanzelfsprekend, dus zetten we sterk in op ons hechte teamgevoel”, stelt Piet van Duijnhoven. “We werken familiair, vliegen uitdagingen intern als team aan. We kunnen het allemaal zelf oplossen. Ons product is hard en technisch, maar de totstandkoming is ‘warm’. Wij maken voortdurend verbindingen: binnen ons team, met onze opdrachtgevers en binnen projecten. De nieuwe naam zal dat straks perfect uitdragen.”