Komende woensdag 10 augustus weer gezellige en gratis toegankelijke Vakantiejaarmarkt in Mill 

Na 2 jaar afwezigheid door de bekende redenen, staat woensdag 10 augustus 2022 opnieuw de Vakantiejaarmarkt in Mill op de agenda. Deze gezellige en gratis toegankelijke markt wordt in het centrum van Mill gehouden op een parcours van bijna 2 kilometer van 10.00 uur tot 18.00 uur. De organisatie is in handen van RKSV Juliana Mill en Stichting Activiteiten Mill waarbij zij assistentie krijgen van organisatiebureau Koolen en Koolen. Belangstellende standhouders, ondernemers en organisaties kunnen ruimte en kramen reserveren. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@beleefhetinmill.nl of zie www.vakantiejaarmarkt.nl

Afvalinzameling

In het centrum van Mill wordt op woensdag het afval ingezameld. Door personeelsgebrek bij de afvalinzamelaar zal de Gft-container in augustus NIET elke week worden leeggemaakt, ook niet op woensdag 10 augustus. Wel wordt op deze dag de blauwe afvalzak opgehaald. Woont u in het centrum van Mill en is uw straat door de Vakantiejaarmarkt niet bereikbaar voor de vuilniswagen, zet de afvalzak dan voor 07.00 uur aan de Schoolstraat of Domeinenstraat.

Vrijwilligers

RKSV Juliana en Stichting Activiteiten Mill kunnen altijd enkele vrijwilligers gebruiken voor woensdag 10 augustus. Het betreft vrijwilligers die in de ochtend willen helpen bij de toegangswegen op de markt om standhouders naar de juiste plek te verwijzen. Ook na de markt kan men hulp gebruiken bij het opruimen. Tijd en zin? Bel of app Jan v.d. Wiel op 06 20 36 04 49.  

Vakantiejaarmarkt

De Vakantiejaarmarkt in Mill wordt in 2022 voor de 37e keer georganiseerd. Naast tal van kramen en verkoopwagens staat de Vakantiejaarmarkt ook bekend om de gezellige terrassen, de muzikale optredens en entertainment voor jong en oud. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op veel kooplieden en standhouders, zodat men de bezoekers weer een gevarieerde markt kan bieden. Ondertussen zijn er al heel wat grondplaatsen en kramen gereserveerd, maar er is nog ruimte voldoende voor alle andere belangstellenden.

Meer weten of ruimte reserveren? Zie voor meer informatie en contactgegevens de website www.vakantiejaarmarkt.nl of mail naar info@beleefhetinmill.nl